banner913
banner932
banner1012

Tenis kampı başladı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, Türkiye Tenis Federasyonu Milli takımlar teknik direktörü Onur Binay’ın koordinatörlüğünde tenis kampı düzenledi

banner974
Tenis kampı başladı

banner971

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) destekleriyle, KKTC’den LESAB ve Türkiye’den Binay Tenis Akademi işbirliğiyle 6-8 Ekim 2017 tarihleri arasında tenis kampı düzenledi. Aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Milli takımlar teknik direktörlüğü görevini yürüten Onur Binay koordinatörlüğünde, ülkemiz antrenörlerinin de katılımıyla 3 gün sürecek kampta, sporcularımızın ileri seviye oyuncu olabilmeleri hedefleniyor.
Sadece özel davetli 16 sporcunun katılacağı kampta her gün ortalama 3 saatlik antrenman programı uygulanacak. 9-10 ve 12 yaş grupları için düzenlenen organizasyon 8 Ekim Pazar günü sona erecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.