banner913
banner932
banner1012

TC Masa Tenisi Federasyonu, GAÜ'yü ziyaret etti

banner1020

TC Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, GAÜ'yü ziyaret ederek masa tenisi çalışmaları ile ilgili bilgi aldı

banner974
TC Masa Tenisi Federasyonu, GAÜ'yü ziyaret etti

banner971

Ülkemizde gerçekleştirilen "18'inci Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları"na katılan, Türkiye Masa Tenisi Takımı'nı temsilen bir heyet, TC Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç beraberliğinde; GAÜ Spor Kulübü ve Spor Sağlık Kültür Dairesi Başkanı Türkay Akpınar'a  nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki heyet ile GAÜ Merkez Girne Kampüsü'ne gelen, Federasyon Başkanı Koç'a ziyareti sırasında; GAÜ Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün de eşlik ederek, bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan görüşmeler; karşılıklı olarak sportif temas ve ilişkilerin daha da ileriye taşınmasının zorunluluğu ve iş birliği ile ele alınacak sportif projeler ekseninde gerçekleşti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.