banner913
banner932
banner1012

Tansel, Wimboldan'da korta çıktı

banner1020

Katıldığı tenis turnuvalarında elde ettiği şampiyonluklarla dikkat çeken Tansel Şık, Dünya tenisinin en iyilerinin yarıştığı Wimboldan Tenis Turnuvasını izlemek için İngiltere'ye giderken, Wimboldan kortlarında antrenman yapmaya başladı

banner974
Tansel, Wimboldan'da korta çıktı

banner971

Kıbrıs'ta ve Türkiye'de katıldığı tenis turnuvalarında elde ettiği şampiyonluklarla dikkat çeken Tansel Şık, hedef büyüttü.

12 yaşında olmasına rağmen, üst yaş gruplarında kazandığı başarılarla dikkatleri çeken Tansel Şık, Dünya tenisinin en iyilerinin yarıştığı Wimboldan Tenis Turnuvasını izlemek için İngiltere'ye giderken, Wimboldan kortlarında antrenman yapmaya başladı. Dünyanın gelecek vaat eden genç tenisçileri ile antrenman yapan Tansel Şık, edindiği tecrübelerle başarılarını daha da artırmayı hedefleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.