banner913
banner932
banner1012

Raketleri, Çakmak anısına salladılar

banner1020

Merhum sanatçı Hakan Çakmak, anısına düzenlenen turnuva ile anılırken, turnuvanın şampiyonları Sude Köknel ile Osman Özdeş oldu

banner974
Raketleri, Çakmak anısına salladılar

banner971

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu, merhum sanatçı Hakan Çakmak anısına turnuva düzenledi.

30 Ağustos Çarşamba sabah 10:00’da başlayan maçlara katılım yüksek oldu. İzleyenleri heyecana boğan çok çekişmeli maçların yer aldığı günde, seyir zevki veren güzel maçlar izlendi. Günün sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini bayanlara Mehmet Çakmak verirken, erkeklere ise İlknur Çakmak verdi.Ödül töreninden önce ise federasyon yönetim kurulu üyesi, sicil lisans komite başkanı Sedef Özzafer Tilki tarafindan, katılımcılara birer teşekkür belgesi verildi. Bu arada masa tenisi heyecanı, 9 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Gençler Klasman Turnuvası’yla devam edecek.

Kızlarda dereceye girenler şöyle oldu:

1-Sude Köknel(Bekiroğulları)

2-Kezal Akçatepe(Gaü)

3-Sıla Harper(Gaü)

3-Şerif Kuyucu(Bekiroğulları)

Erkeklerde:

1-Osman Özdeş(ASB)

2-Baran Kantara(Karşıyaka)

3-Oğulcan Arıklı(GSB)

3-Mehmet Deveci(LAÜ)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.