banner913
banner932
banner1012

Plaj tenisinde sezon tamamlanıyor

banner1020

Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün organize ettiği 3 gün sürecek sezonun son plaj tenisi turnuvası, Mağusa'da Kocareis Plajı’nda düzenleniyor

banner974
Plaj tenisinde sezon tamamlanıyor

banner971

KKTF Puanlı Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü (MBTK) Plaj Tenisi Turnuvası-3, 25-26-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Mağusa'da Kocareis Plajı’nda düzenleniyor.

 KKTC'de ilk kez Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün 2015’te başlattığı sevilen ve hızla yayılan 3 gün sürecek sezonun son plaj tenisi turnuvasında sporcular hazırlıklarına devam ediyor. Sezonun ilk turnuvası Mağusa, ikinci turnuvası Girne'de düzenlenmiş yüksek katılımda beraber çekişmeli maçlara sahne olmuştu.

Küçükler 8-12 yaş,+13 yaşta ise Çift Kadınlar-Çift Erkekler ve Karışık Çiftler kategorilerinde düzenlenecek turnuvada Edip Elektronik Ltd. ve Merit Cyprus Gardens ana sponsor olurken, Halken İnşaat, Serena, Kocareis, Powerade, Kul Garage, Aspava Rest., MeySu, Johnny Rockets ve Dağlı Sigorta sponsor olarak turnuvaya katkı koydu.

Plaj tenisini 2017 yılında Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun puanlı olarak uygulamaya başlamasından sonra oynanacak sezonun son turnuvasında müzik, eğlence ve çekişmeli geçecek maçlar sonunda kazanlara kupa-madalya dışında özel ödüller verilecek. Kayıtlar 23 Ağustos 2017 saat:19.00 a kadar www.kktf.org dan yapılabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.