banner913
banner932
banner1012

Olguner Fenerbahçe turnuvasında raket sallayacak

banner1020

banner974
Olguner Fenerbahçe turnuvasında raket sallayacak

banner971

Veteran masa tenisi şampiyonlarımızdan Fadıl Olguner, 19. Uluslararası Fenerbahçe Veteran Masa Tenisi Turnuvası’na katılmak amacı ile Perşembe günü İstanbul'a gidecek. KKTC,Türkiye, Bulgaristan, Slovakya, Almanya, Irak, İtalya ve Romanya'dan 205 masa tenisçinin katılacağı turnuva, 20-21 Ekim tarihlerinde Kadıköy Caferağa Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Olguner dün yaptığı basın açıklamasında; “Turnuvaya ferdi ve çift erkeklerde Bursa'dan Dr. Fehmi Yavuzer ile birlikte katılacaklarını söylerken, geçen yılki Fenerbahçe Turnuvası’nda finalde şansız bir maç sonrası 3-2 yenilerek ikinci olduğunu hatırlattı. Olguner, bu yıl hedefe ulaşmayı umduğunu belirtirken, çiftlerde arkadaşı Fehmi Yavuzer ile Türkiye şampiyonluğu için mücadele edeceklerini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.