banner913
banner932
banner1012

Masa tenisinde önemli işbirliği

banner1020

banner974
Masa tenisinde önemli işbirliği

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Masa Tenisi Federasyonu ile Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu arasında işbirliği protokolunun imzaları atıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ile Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu huzurunda protokol imzaladı. İki federasyon arasında yılardır sürdürülen yoğun işbirliğinin devamı ve pekiştirilmesi için görüş alışverişinde bulunan iki başkan birçok önemli konunun içeriğe sahip olduğu protokolu Spor Dairesi’nde imzalayarak hayata geçirdi.

Antrenör ve hakemlik kursu düzenlenmesi yanında, seminerler, iki federasyon arasında ortak kampların da yer aldığı protokolda ayrıca Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu’nun yapacağı etkinliklere Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun destek sağlaması da yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.