banner913
banner932
banner1012

Masa tenisi tarihinde bir ilk

İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Takım Şampiyonası’nda Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu hakemlerinden Eda Sözcü şampiyonada maçlar yöneterek bir ilke imza atıldı

banner974
Masa tenisi tarihinde bir ilk

banner971

Masa tenisi tarihinde bir ilke imza atıldı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile imzalanan protokol doğrultusunda Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu hakemlerinin Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonaları’nda görev almalarıyla ilgili protokolün yürürlüğe girmesiyle 13-15 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Takım Şampiyonası’nda Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu hakemlerinden Eda Sözcü şampiyona boyunca ülkemizi başarıyla temsil etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu çevrelerinden de birçok olumlu izlenim alan Eda Sözcü sonrasında bundan sonraki Türkiye Şampiyonaları’nda da pek çok hakemimiz ülkemizi temsil etmesine karar verildi.

Öte yandan Türkiye Küçükler Takım Şampiyonası’nda ülkemizi Minik Erkeklerde Karşıyaka Spor Kulübü ve Minik Kızlarda KKTC Karması temsil etti. Her iki takımımız da ilk 32’ye kalma başarısı gösterdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil Yıldız - 6 yıl önce
Eda hanımı kutlarız ancak bu haber ne yazık ki yanlışlar içeriyor.Daha önce de bazı hakemlerimiz Türkiye'de maç yönetti.İkincisi Erkek ve kız minik takımlarımız 'ilk 32'ye kalma başarısı gösterdi'deniliyor.Allah aşkına ilk 32'ye kalmak başarı mı?2011'de aynı şampiyonada bir şampiyonluk 2 üçüncülük kazandıktan sonra masa tenisi sporumuz yavaş yavaş bu noktaya gelmiş ve ilk 32 başarı diye nitelendirilir olmuştur.Kaldı ki bu haber de ne yazık ki doğru değildir.İlk 32 ye sadece kız takımımız kalmıştır.Erkek takımımız ilk 32 ye bile kalamamıştır.Türkiye Masa tenisi Federasyonu sitesinde tüm dereceler vardır.