banner913
banner932
banner1012

Masa tenisçilerin hedefi şampiyonluk

banner1020

GAÜ masa tenisi takımı, Uni-Lig’de şampiyonluk yaşamak hedefi ile Türkiye’ye gitti. Takım, Uni Lig 1. ayağında yenilgisiz olarak grup liderliğini kazanmıştı

banner974
Masa tenisçilerin hedefi şampiyonluk

banner971

Girne Amerikan Üniversitesi Masa Tenisi Takımı yıllardır Uni-Lig’ler de sürdürmüş oldukları başarılarına devam etmek için yola çıktı. Gerek takım gerekse de bireysel olarak almış oldukları başarılar ile rakip tanımayan masa tenisi takımı yeni şampiyonlukları hedeflediklerini dile getirdiler.

Uni Liglerde mücadele eden GAÜ  Masa tenisi takımı Uni Lig mücadelesi için Türkiye’ye gitti. GAÜ Masa tenisi takımı Uni Lig 1 ayağında yenilgisiz olarak grup liderliğini kazanmıştı. Son ve 2.ayağında 2-6 Mart’ta Urfa’da düzenlenecek olan Uni Lig 2 ayağına liderliğini yenilgisiz olarak sürdürüp Mayıs ayında da düzenlenecek olan 6 grubun ilk 2’leri ile mücadele etmeye hak kazanacaklar.

Konu ile ilgili açıklama yapan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd.Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, her yıl almış oldukları başarılarına yenilerini eklemek için yola çıktıklarını söyleyerek, sonuç ne olursa olsun sporcuların verimli, disiplinli ve azim ile bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi.  

Masatenisi Takım Listesi

1-Yrd.Doç.Dr.Muzaffer DOĞGÜN

2-Özgün ÖZTÜRK

3-Hüseyin DURMAZ

4-Sertaç SAVİM

5-Cemal KARA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.