banner913
banner932
banner1012

Masa tenisçiler, Türkiye’de başarılı

banner1020

Özgün Öztürk ile Hüseyin Durmaz, Türkiye’de düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Büyükler Şampiyonası’nda çiftler klasmanında büyük başarıya imza attı

banner974
Masa tenisçiler, Türkiye’de başarılı

banner971

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) masa tenisi sporcuları, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Büyükler Şampiyonası’nda çiftler klasmanında büyük başarıya imza attılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, GAÜ’nün 2017 yılını başarıyla tamamlamasının ardından, 2018 yılına da, Masa Tenisi alanında aldıkları büyük başarı ile girdiklerini söyledi. Doğgün, “Türkiye Masa Tenisi Ferdi Büyükler” şampiyonasında, çiftler yarışmalarında GAÜ Masa Tenisi sporcularından Özgün Öztürk’ün; İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yarışan Batuhan Ilıcak ile çift olarak yarıştıklarını ve Final karşılaşmasına kadar yükselerek, Türkiye olimpiyat sporcuları olan Talha Yiğenler ve İbrahim Gündüz ile çıktıkları maçı kaybederek 2.’lik ödülünü aldıklarını belirtti. Diğer yandan, GAÜ sporcusu Hüseyin Durmaz ise, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi adına yarışan Gencay Menge ile çift olarak yarıştıkları maç sonucunda 3 oldu.

Türkiye Masa Tenisi Büyükler Şampiyonası Çiftler:

1- İbrahim Gündüz -Talha Yiğenler (Beşiktaş)

2- Özgün Öztürk (GAÜ) - Batuhan Ilıcak (İBB)

3- Hüseyin Durmaz (GAÜ) -Gencay Menge (İBB)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.