banner913
banner932
banner1012

Liselerde tenisin birincileri, TMK ve YDK

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Ortaokullar Tenis Şampiyonasında Erkeklerde ise Türk Maarif Koleji, kızlarda Yakın Doğu Koleji namağlup birinci oldular

banner974
Liselerde tenisin birincileri, TMK ve YDK

banner971

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Ortaokullar Tenis Şampiyonası 29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tesislerinde gerçekleşti.

Kızlarda 3 takım erkeklerde 4 takımın mücadele ettiği şampiyonada, kızlarda sıralama şöyle oldu: 1.Yakın Doğu Koleji (NEC) 2. Atleks Sanverler Ortaokulu 3. English School of Kyrenia (ESK)

Erkeklerde ise 1.Türk Maarif Koleji (TMK) 2. Gazimağusa Türk Maarif Koleji (GMTMK) 3. Yakın Doğu Koleji (NEC) ve 4. English School of Kyrenia (ESK) oldu.

Kızlarda Yakın Doğu Koleji ve erkeklerde Türk Maarif Koleji bütün maçlarını kazandılar. Şampiyona sonunda başarılı olan okullara ve sporculara ödülleri verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.