banner913
banner932
banner1012

Kortlarda heyecan artıyor

banner1020

KKTF Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi’nde 5. hafta maçları sonuçlanırken, Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü, DAÜ ve GAÜ rakipleri mağlup ettiler

banner974
Kortlarda heyecan artıyor

banner971

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi 5. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynandı.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında oynanan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) – Gönyeli Tenis Kulübü (GTK) karşılaşması ev sahibi GMBTK’nın 7-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Girne Belediyesi tenis kortlarında oynanan Girne Belediyesi Tenis Kulübü (GBTK) – Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşılaşmasını DAÜ 6-3’lük skorlarla kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin BYE geçtiği 5. haftanın son maçında ise Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Lefkoşa Şehir Kulübü’nü (LŞK) 5-4’lük skorla yenmeyi başardı.

GMBTK erteleme maçını da kazandı

Heyecanın giderek arttığı Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi 2. hafta karşılaşmalarından olan ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) – Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşılaşması ise 8 Aralık Cumartesi 2018 tarihinde oynandı. Karşılaşma Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün (GMBTK) 7-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.