banner913
banner932
banner1012

Eser, Bulgaristan’da kürsüde

banner1020

Bulgaristan’ın Albena kentindeki Uluslararası Masa Tenisi Veteran Turnuvası’nda, Eser Erenler üçüncü olurken, Fadıl Olguner, 5.’lik – 6.cılık maçı oynayacak

banner974
Eser, Bulgaristan’da kürsüde

banner971

Bulgaristan’ın Albena kentinde devam eden Uluslararası Masa Tenisi Veteran Turnuvası’nda KKTC’den Fadıl Olguner ve Eser Erenler kendi yaş gruplarında ilk 8 içinde yer aldılar.

Fadıl Olguner 60-69 ve Eser Erenler ise 30-39 ferdi erkek yaş grubunda üç gün önce yaptıkları beşer maçı kazanarak ilk 16 içinde yer aldılar. Olguner evvelki gün oynadığı maçta Litvanyalı rakibini 3-1 yenerek,ilk 8 içine girdi. Olguner dünkü maçta Romen rakibine 3-2 yenilirken, bugün 5-6’lık maçına çıkacak.

Eser üçüncü

Eser Erenler ise evvelki gün yaptığı maçta rakibini yenerek ilk sekize kaldı. Dün ise 30-39 yas grubunda yarı finalde güçlü Romen rakibine 3-2 yenilen Eser, Bulgaristan International Turnuvası’nda üçüncü oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.