banner913
banner932
banner1012

Avustralya Açık'ta 'peri masalı' sürüyor

banner1020

ABD'li tenisçi Tennys Sandgren, kariyerinde ilk kez ana tabloya girdiği Avustralya Açık Grand Slam Turnuvası'nda 5 numaralı seribaşı Dominic Thiem'i 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi

banner974
Avustralya Açık'ta 'peri masalı' sürüyor

banner971

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek erkekler 4. tur mücadelesinde, ABD'li Tennys Sandgren ile Avusturyalı Dominic Thiem karşılaştı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçtan, 3 saat 54 dakika sonunda 6-2, 4-6, 7-6, 6-7 ve 6-3'lük setlerle 3-2 galip ayrılan Sandgren, kariyerinin en büyük başarısına imza attı.

26 yaşındaki dünya 97'ncisi Sandgren, 2. turda elediği 2014 şampiyonu ve 9 numaralı seribaşı Stanislas Wawrinka'dan sonra 5 numaralı seribaşı Thiem'i de saf dışı bıraktı.

Kariyerinin ilk grand slam 4. tur maçını oynayan Sandgren, ilk kez ana tabloda mücadele ettiği Avustralya Açık'ta çeyrek finale çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.