banner913
banner932
banner1012

Yeni BMW Z4

banner1020

BMW’nun son konsept modeli Z4 tanıtıldı.

banner974
Yeni BMW Z4

banner971

Yeni BMW Z4’ün çok yakında KKTC’de de Çangar Motors showroomundaki yerini alacağı bildirildi.

BMW Group tasarım direktörü Adrian van Hooydonk tanıtımda; “Z4 Concept, gelecek yılki üretim modelinin nasıl olacağını gösteren bir ipucu veriyor. Modelimiz BMW’nin yeni tasarım dilini tüm açıklığıyla ifade ediyor.” şeklinde konuştu.

BMW Z4 konseptinin tasarımına göz attığımızda ise Hooydonk’u doğrulayan detaylar karşımıza çıkıyor. Kama formundaki çizgiler aracın yan profilini ve kaputunu sararken, kaputtaki çizgiler birer hava yarığı oluşturarak değişik bir hava katmış. Karbon fiberden üretilen ön-arka difüzörler ve geniş fren havalandırmaları da dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. 20 inç boyutundaki negatif offset jantları, Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikler çevreliyor.

SADE VE SPORTİF TASARLANAN İÇ MEKAN DİKKAT ÇEKİYOR

BMW Z4 konseptinin iç mekanına geçtiğimizde oldukça sade bir tablo gözlemleniyor. İç mekanın hemen her yerinde görülen Alcantara ve deri malzemeler çift renk düzeniyle oldukça şaşırtıcı görünüyor. Üç kollu direksiyon simidi, kırmızı renkli start-stop kontrolü ve büyük vites kulakçıkları fütüristik bir hava katmış. Hız göstergesi ise tam boy TFT ekran ile mükemmel görünüyor.

BMW Z4’ün üretim versiyonunda dört ve altı silindirli motorlara altı ileri manuel ve yedi-sekiz ileri otomatik şanzımanların eşlik etmesi bekleniyor. BMW’nin tüm modellerinde olduğu gibi Yeni BMW Z4 de çok yakında Çangar Motors showroomundaki yerini alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.