banner913
banner932
banner1012

Windows 10 bunları getirecek!

banner1020

Windows Phone 8.1, Microsoftun telefon platformunun en çok ihtiyaç duyduğu işlevlerden uyarıları ve Eylem Merkezini getirmişti. Bu özellikler sayesinde Wi-Fi gibi ayarları hızla açıp kapatmak, mümkün hale geliyordu....

banner974
Windows 10 bunları getirecek!

banner971

Windows Phone 8.1, Microsoftun telefon platformunun en çok ihtiyaç duyduğu işlevlerden uyarıları ve Eylem Merkezini getirmişti. Bu özellikler sayesinde Wi-Fi gibi ayarları hızla açıp kapatmak, mümkün hale geliyordu.

Windows 10un telefonlara özel sürümü ise bu özellikleri geliştirecek gibi görünüyor. Microsoftun web sitesinde yayınlanan bir video (Developers Guide to Windows 10 Preview: (13) Action Center), Eylem Merkezinin güncelleneceğinden bahsediyor. Videonun 1:27 dakikasında Eylem Merkezi menüsüne eklenecek yeni öğelerin fener ve Quick Note uygulamaları olacağı belirtiliyor.

 

Videodan alınan ekran görüntüsünde (yukarıda) fener ve Quick Note uygulamasının etrafı çizilmiş olarak görünüyor. Android ve iOSta halihazırda bulunan bu işlevlerin Windows 10un telefon sürümüne taşınması, kullanıcıları zahmetten kurtarabilir.

 

Kaynak: CHIP Online

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.