banner913
banner932
banner1012

WhatsApp yine kullanıcılarını kızdıracak

banner1020

WhatsApp çok tepki çekecek yeni bir özelliği devreye sokuyor. Henüz beta aşamasında olan bu yenilik kullanılırsa geçerse hayat çekilmez bir hal alabilir.

banner974
WhatsApp yine kullanıcılarını kızdıracak

banner971

Yeni özellikle WhatsApp'a kimi davet ettiğinizi iki kere düşünmeniz gerekecek.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması 2 milyarın üzerinde kullanıcısıyla bir dünya devi. 

Bu nedenle sürekli yeni özelliklerle ilgiyi sıcak tutmaya çalışan WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni bir güncelleme sinirleri bozacak cinsten.

Express gazetesinde yer alan habere göre WhatsApp bir kere listenize eklediğiniz bir kullanıcıdan hayat boyu kurtulamamanızı sağlayacak bir işe imza atmak üzere. 

Telefon numaranızın değiştiğini listenizdekilere bildirecek

Uygulamanın beta versiyonlarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı WABetaINfo Twitter hesabında yer alan bilgiye göre eğer siz bir kişiyi listenize ekleyip daha sonra engellediyseniz bir süre rahat edebilirsiniz. Ancak telefon numaranızı değiştirdiğiniz zaman WhatsApp daha önce listenizde olan engellenmiş ya da engellenmemiş herkese bu durumu bildirecek.

Hemen telaşlanmayın

Hemen telaşlanmayın. WABetaInfo'ya göre WhatsApp o kadar da acımasız olmayacak. Listenizdeki kişilerden kimlerin telefon değişikliğinizden haberdar edilip edilmeyeceğini seçebileceksiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.