banner913
banner932
banner1012

Vestel ile değişim başlıyor

banner1020

banner974
Vestel ile değişim başlıyor

banner971

Yerli üretimin gururuyla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Vestel, tüketici elektroniği, beyaz eşya, dijital ürünler, bilgi teknolojileri, LED aydınlatma ve savunma alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 

Vestel, yaklaşık 16 bin çalışanı, Türkiye çapına yayılmış 1250 satış noktası, 350 yetkili servis ve 13 merkez servisiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Yerli üretimin gücüyle Kıbrıs’ta Vestellenmeye devam ediyor.

 Vestel Kıbrıs, yepyeni bir kampanya ile hizmete, kaliteye, teknolojiye bakış açınızı değiştiriyor. Servis garantisinde ve güvenilirlikte bir ilki başlatarak, elinizde bulunan eski veya yeni Vestel ürünlerin değişimini ve bakımını hiç koşulsuz sağlayarak sorunsuz ve mükemmel hizmet sunuyor.

Kıbrıs’ta Değişim Kasım’da Başlıyor!

“Ve Değişim Başlıyor!” sloganı ile iddialı çıkışını gerçekleştiren Vestel, Kıbrıs’ta dost tekonoloji olarak kaliteyi ve en iyi hizmeti Vestel Distribütörü AirkamTrading ile sağlamaya devam ediyor.

Vestel, yükselen değişim ve gelişim ile her konuda en hızlı ve en iyi hizmeti verme prensibinden hiç taviz vermiyor, Kuzey Kıbrıs’ Vestel’lenmeye devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.