banner913
banner932
banner1012

TNT yüklü göktaşı alarmı

banner1020

Teknoloji Haberleri › TNT yüklü göktaşı alarmı haberi Dünya, bugün 5 bin yılda bir görülecek bir olaya tanıklık edecek. NASA, bin metre genişliğinde ve saatte 37 bin km hızla ilerleyen dev bir ‘asteroitin Dünyanın çok yakınından...

banner974
TNT yüklü göktaşı alarmı

banner971
Teknoloji Haberleri ›
TNT yüklü göktaşı alarmı haberi
Dünya, bugün 5 bin yılda bir görülecek bir olaya tanıklık edecek.

NASA, bin metre genişliğinde ve saatte 37 bin km hızla ilerleyen dev bir ‘asteroitin Dünyanın çok yakınından geçeceğini açıkladı. 13 milyon TNT patlayıcı gücündeki 2014-YB35 adlı asteroit, Dünyanın, astronomik ölçülerle küçük bir mesafe olarak kabul edilen, 4.5 milyon km uzağından geçecek.

Bu boyutta bir asteroidin Dünyaya çarpmasının deprem, tsunami ya da iklim değişikliği gibi etkilere yol açabileceği vurgulanıyor. Bu tür asteroitlerin 5 bin yılda bir Dünyaya bu denli yaklaştığı açıklandı. YB35in büyük bir ülkeyi yok edecek bir güce sahip olduğu belirtildi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.