banner913
banner932
banner1012

Telsim üniversitelerde staj programını tanıttı

banner1020

Telsim, Kariyer Günleri kapsamında üniversite öğrencileri ile buluşarak, staj programı hakkında bilgiler verildi.

banner974
Telsim üniversitelerde staj programını tanıttı

banner971

Telsim, Kariyer Günleri kapsamında üniversite öğrencileri ile buluşarak, staj programı hakkında bilgiler verildi. Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Pazarlama Bölüm Başkanı Mustafa Yiğit Özcan’ın yaptıkları sunumlarla, üniversite öğrencilerine deneyimler aktarıldı. Telsim İnsan Kaynakları tarafından düzenlenen, Kariyer Günleri, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Lefke Avrupa Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde yapıldı.

TANPINAR: ÇEVRENİZİ GELİŞTİREBİLECEĞİNİZ KADAR GELİŞTİRİN

Çevre edinmenin, nerede doğduğunuzda ve nerede olduğunuza kadar, hayatın  bir sorgu dizisi olduğunu söyleyen Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, 5N1K’nın hayatımız ile ilgili soruların temelini oluşturduğunu belirtti. Tanpınar UKÜ’de yaptığı sunumda şu konulara değindi: “Hedef ve günlük mücadelemizin arasındaki bağlantı ve nasıl bir rota çizeceğimiz çok önemli. Eğer günlük mücadele ve hedef arasında bir uyum yakalayabiliyorsanız, hedefe gitmek için her gün kendi programlarınızla, dağarcığınıza ne koyabileceğinizi, zaman kaybınızı en aza indirme ile birlikte şansı bulabiliyorsunuz. Hedef kavramının hayatımızda iyi oturması ve iyi tekrar ediyor olması gerekir. Zaman çok hızlı ilerliyor ve kaybolan zamanı telafi etmek de çok kolay değil. Çevre edinmek de arazi gidibir. Arazide verimli yeri bulmak, bir şeyler yetiştirmek, doğru zamanda doğru müdahaleleri gerçekleştirmek, hasatını yapmak, emek, bilgi ve   öngörü ister. Bu araziyle yapacaklarınız ve yaptıklarınız ile ilgili öngörülü olmanız gerekir. Çünkü beklenmedik gelişmeler de her zaman hayatınızda karşınıza çıkacaktır. Çevrenizi geliştirebileceğiniz kadar geliştirin.”

ÖZCAN: İHTİYAÇ OLMADAN ÖNCE NETWORK EDİNMEK ÖNEMLİ

Telsim Pazarlama Bölüm Başkanı Mustafa Yiğit Özcan yaptığı sunumda, yapılan işi sevmenin ne kadar önemli olduğunu ve çevre edinmenin kariyer planlamasındaki etkilerini anlattı. Okuldaki eğitim ve öğretimin katkıları kadar, arkadaşlıkların, dostlukların da katkısı olduğunu söyleyen Özcan, kurumsal hayat ve girişimcilik seçimleri ile ilgili deneyimlerini aktardı. Özcan sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni şeyleri denemeniz gerekiyor. Aynı zamanda iyi ilişkiler edinmeniz çok önemli. Ama ihtiyaç olmadan önce network edinmeli. Her birimiz birer markayız. Kendimiz bunun PR’ını iyi yapmamız gerekir.”

“STAJYER TELSİM’DE KAHVE YAPMAZ”

Telsim İnsan Kaynakları, ziyaretlerde Telsim Staj Programı hakkında da sunum yaparak, Telsim’de staj yapmanın ayrıcalıklarını anlattı. Temmuz ve Eylül ayları arasında başlayacak olan Telsim Staj Programı’nda, stajyerlere özel projeler uygulanacak. Stajyer öğrenciler, bizzat işin içinde aktif pozisyonla yer alacaklar. “Stajyer Telsim’de kahve yapmaz” anlayışıyla hareket eden staj programında İnsan Kaynakları, seçilen öğrencilere birer proje verecek ve stajın sonunda bu projeden başarılı olan öğrenciler stajlarını tamamlamış olacaklar. %65 Kendi iş gücüyle büyüyen Telsim’de staj yapan öğrenciler, daha sonra Telsim’de tam zamanlı çalışma imkanı bularak kariyerlerinde yükselme şansını yakalayabilirler.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.