banner913
banner932
banner1012

Teknoloji seminerlerinde dönem finali

banner1020

Demokrasi Ortaokulu, Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu, Atleks Sanverler Ortaokulu ve Bayraktar Türk Maarif Koleji’nden sonra Hala Sultan İlahiyat Fakültesi’nde de yoğun ilgi gören seminerlerin, yeni öğrenim yılında da süreceği açıklandı

banner974
Teknoloji seminerlerinde dönem finali

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Teknoloji Seminerleri, içinde bulunduğumuz öğrenim döneminde son kez Hala Sultanİlahiyat Fakültesi’nde yer aldı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell işbirliğinde başlatılan seminerlerde, dijital değişim süreci ve teknolojinin hayatımıza etkisi öğrencilere anlatıldı.
“Teknoloji nedir?”, “Teknolojinin gelişim süreci”, “İnternetin güvenli kullanımı” başlıklarından oluşan seminerde, dünün ve bugünün teknolojileri de karşılaştırıldı.
Demokrasi Ortaokulu, Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu, Atleks Sanverler Ortaokulu ve Bayraktar Türk Maarif Koleji’nden sonra Hala Sultanİlahiyat Fakültesi’nde de yoğun ilgi gören seminerlerin, yeni öğrenim yılında da süreceği açıklandı.

Öğrencilerden deneyim

Bu dönemin son seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer sonrasında gerçekleştirilen yarışma sonrasında kazanan öğrenciler Sanal Gerçeklik (VR - Virtual Reality) gözlüğüyle deneyim yaşadı.
Seminerde, güvenli internet ve teknolojinin doğru kullanımı öğrencilere anlatıldı.
İnteraktif oyunlar ile desteklenen seminerde, öğrenciler, yeni teknolojileri deneyimleme fırsatına da sahip oldu, izlenimlerini paylaştı, bilgilendirici ve keyifli saatler geçirdi.
Seminer 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Uzmanı Ezgi Ayanoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği seminer, Kuzey Kıbrıs Turkcell Teknik Operasyonlar Şebeke Teknolojileri Planlama

Müdürü Muzaffer Meta’nın anlatımıyla devam etti.

Gelecekteki teknolojilere yönelik videoların da gösterildiği seminerde, eğitim alanında teknolojinin faydaları ve kullanımı, bilgiye ulaşım ve güvenlik kuralları gibi başlıklar irdelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.