banner913
banner932
banner1012

Samsung Galaxy S9'da dört kamera olabilir

banner1020

Samsung Galaxy S9 ve büyük kardeşi Galaxy S9+ hakkında raporlar gelmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan bir makale önceki iddiaları doğruluyor. Detaylara gelin birlikte bakalım.

banner974
Samsung Galaxy S9'da dört kamera olabilir

banner971

 

   

 

D Galaxy S9'daki yüz tanıma ve iris taramanın daha hızlı hale olacağından bahsediliyor. Kaynaklar, her iki güvenlik sisteminin yazılımsal olarak geliştirileceğini, modüllerin ise S8'e benzer olacağını iddia ediyor. Business Korea sitesinin paylaştığı yeni bir makale bu iddiayı belirli ölçüde doğruluyor. Ayrıca başka kaynaklar da S9 hakkında ilginç detaylar paylaştı.

GALAXY S9'DA İKİ BOYUTLU MOD OLACAK

Siteye göre Galaxy S8'de bulunan iki boyutlu yüz algılama özelliği, S9 ve S9+'ta da olacak. Normalde Samsung'un üç boyutlu yüz tanıma özelliğini koyması bekleniyordu, ancak makalede Samsung'un teknolojik sınırlamalar nedeniyle iki boyutlu modu koruyacağı belirtiliyor.

Endüstri içinden bir uzman konuyla ilgili olarak, "Üç boyutlu algılama kameraları kilit açmak, mobil bankacılık, artırılmış gerçeklik (AR), sanal gerçeklik (VR) gibi çeşitli alanlarda uygulanacak. Hatta uygulanıyor da. Ancak Samsung'un mevcut iki boyut modunu koruması gerçeği, şirketin akıllı telefonlardaki çeşitliliği kaçıracağı anlamına geliyor" dedi.

DÖRT KAMERA OLABİLİR Mİ?

Galaxy S9 ve S9+'ta dört kameranın olacağına dair başka bir iddia daha var. İsimsiz bir sanayi kaynağına göre Samsung, yeni telefonunda hem önde hem de arkada çift kameraya yer vermek istiyor.

 

Bu iddianın aksi de söyleniyor. Bazı piyasa gözlemcileri, Galaxy S9'un sadece arka tarafında çift kameranın olacağını, Note 8'e göre daha yüksek performans sunacağını belirtiyor. Başka bir raporda Çinli üreticilerin çift ön ve arka kamera kullandıkları için, artık dört kameranın ayırt edici olmadığı ve S9'un bu şekilde öne çıkamayacağı iddia edildi.

Bir başka spekülasyona göre S9'un ana kamerasında üç katmanlı sensör bulunacak. Bu sensörün saniyede 1000'den fazla görüntü alabileceği söyleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.