banner913
banner932
banner1012

Samsung A7, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle

banner1020

A serisinin yeni yıldızı SamsungGalaxy A7 Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezlerinde satışa sunuldu

banner974
Samsung A7, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung A7 kampanyası ile dünyanın en iyi akıllı cihazlarından birini daha önemli avantajlarla adaya taşıdı.
Her zaman açık ekran özelliği ile kilidini açmadan saat, mesaj, arama ve takvimle alakalı bilgilere ulaşım sağlayan, 5,7 inçlik geniş ekranı, 16 MP’lik ön ve arka kamerası, Ip68 suya ve toza dayanıklı özelliği ile Galaxy A7, 2 yıllık Turkcell güvencesi ve farkıyla satışa sunuldu.

Ayda 99.90 TL

Üstün performansı ve güçlü donanımıyla bilinen Samsung A7’ye 24 ay boyunca ayda 99.90 TL’ye 3 GB’lıkinternetiyle birlikte sahip olunabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Samsung A7 cihaz kampanyasının tarifeye ek ve internet paketli olacak şekilde iki farklı kurguda planlandığı da belirtildi.

16 MP Selfie Kamera

“Şimdi ve Sonra” sloganı ile isminden söz ettiren Samsung A7, pek çok ileri özelliği ile dikkat çekiyor.
Yeni Galaxy A serisinde, hem ön hem de arka kamerada kullanılan F1.9 lens diyafram açıklığı sayesinde düşük ışıkta dahi mükemmel fotoğraflar ve selfiler çekilebiliyor.

Ayrıca, 16 MP arka ve 16 MP ön kamera sayesinde fotoğraflarınız yüksek çözünürlüğe sahip oluyor.

İşletim Sistemi Android v6.0 (Marshmallow) olan Samsung A7, 3 GB bellek ve 1.9 GHz sekiz çekirdek işlemciye sahip.
Dahili hafızası 32 GB olan Samsung A7, MicroSD harici hafıza ile bu kapasiteyi 256 GB'a kadar çıkartabiliyor. Cihazın ekran boyutu 5.7 inç, ekran çözünürlüğü ise 1920 x 1080 Piksel.

Yüksek Pil Kapasitesi

Daha ince tasarımın içerisinde daha yüksek pil kapasitesine sahip yeni Galaxy A serisi yoğun kullanımda dahi şarjı uzun süre dayanabilecek şekilde tasarlandı.

Sahip olduğu Ip68 suya ve toza dayanıklılık özelliği sayesinde yağmur altında bile rahatça korkmadan telefonunuzu kullanabiliyorsunuz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.