banner913
banner932
banner1012

PES Dünya Finalinin kapıları açılıyor

banner1020

Dünyanın en popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2015, futbol tutkunlarını bir araya getirecek muhteşem bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Sony PlayStation, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart-10 Mayıs tarihleri...

banner974
PES Dünya Finalinin kapıları açılıyor

banner971

Dünyanın en popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2015, futbol tutkunlarını bir araya getirecek muhteşem bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Sony PlayStation, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart-10 Mayıs tarihleri arasında Türkiyenin dört büyük ilinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla, futbol tutkusu doyasıya yaşanacak. Türkiyede bir ilk olacak organizasyonda, futbol tutkunları çok farklı bir rekabet ortamında bir araya gelecek. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehirde düzenlenecek ve binlerce oyun tutkununun takip edeceği etkinliklerle Türkiye PES Finalistini bulacak. Etkinlik alanlarında oyun dünyasının popüler yayıncıları, esporcuları ve pek çok sürpriz de katılımcıları bekliyor. Etkinliğin son ayağı olan finallere İstanbul ev sahipliği yapacak.

Teknosa hediye çekleri

Düzenlenen etkinlik kapsamında birinci olan katılımcı Konaminin global olarak her yıl düzenlediği ‘PES Dünya Finaline katılmaya hak kazanacak. Etkinliğin finali, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün, yani 6 Haziran 2015te, final maçından önce Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak. PESte bugüne kadar yaşanacak en büyük organizasyonlardan birinde yer alıp, unutulmaz bir eğlence vadeden etkinlik tüm oyuncuları bekliyor. Katılmak için tek yapmanız gereken turnuva tarihlerinde şehrinize en yakın turnuva bölgesine gidip rakiplerinizle karşılaşmak. Turnuva kapsamında her şehirden birinciye PS4 ve ikinciye PS3 konsol hediye edilirken, tüm katılımcılar sürpriz hediyeler ve Teknosa hediye çekleri kazanacak.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.