banner913
banner932
banner1012

KKTCell yeni genel Müdürü Harun Maden

banner1020

İki yıla yakın süredir Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müdürlüğünü yapan İsmet Yazıcı’nın görevine Ukrayna’da devam edecek olması nedeniyle Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Harun Maden atandı

banner974
KKTCell yeni genel Müdürü Harun Maden

banner971

 Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Harun Maden atandı.

İki yıla yakın süredir Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müdürlüğünü yapan İsmet Yazıcı’nın görevine Ukrayna’da, lifecell’de devam edeceği belirtildi.

İsmet Yazıcı, konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Turkcell grubun çok önemli bir iştirakinden, bir diğer önemli iştirakine gidiyoruz. ‘lifecell’le Kıbrıs’a imzamızı attık, şimdi aynı marka için Ukrayna’da çalışacağız. Kuzey Kıbrıs Turkcell’de çok önemli deneyimler yaşadım, harika bir ekiple çalıştım, son derece mutluyum” dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü görevini yürütecek Harun Maden, 1982’de İTÜ Elektrik Fakültesi Elektronik Haberleşme Bölümü’nden mezun oldu ve bugüne dek birçok şirkette görev yaptı.

2015-2017 yılları arasında, PTT A.Ş.’de Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkanı ve en son Müşavirlik görevlerini üstlenen Harun Maden’in, 2012’den bu yana Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’nda da yönetim kurulu üyeliği yaptığı kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.