banner913
banner932
banner1012

Kemikleri hayatını anlatacak

banner1020

Teknoloji Haberleri › Kemikleri hayatını anlatacak haberi Teknolojinin gelişmesiyle beraber 1485 yılında öldürülen İngiliz Kral 3. Richardın iskeletini 5 asır sonra sırrını çözen bilim insanları, şimdi de ünlü İngiliz yazar William...

banner974
Kemikleri hayatını anlatacak

banner971
Teknoloji Haberleri ›
Kemikleri hayatını anlatacak haberi
Teknolojinin gelişmesiyle beraber 1485 yılında öldürülen İngiliz Kral 3. Richardın iskeletini 5 asır sonra sırrını çözen bilim insanları, şimdi de ünlü İngiliz yazar William Shakespeareın gizli dünyasını gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.

Akademi dünyası, Kutsal Trinity Kilisesine gömülen Shakespeareın iskeletini araştırmaya en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. Güney Afrikanın Witwatersrand Üniversitesinden Francis Thackeray, yapacakları incelemenin ilginç sonuçlarının olacağını belirtti. Yazarın kemiklerinin hayatını anlatacağını iddia edildi.

Thackeray “Yapacağımız kemik analizleri, Shakspeareın 52 yaşında neden ölüme gittiğini, yazarın ne yediği ve ne içtiği ile ilgili bir çok detayı gün yüzüne çıkaracağına inanıyorum” dedi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.