banner913
banner932
banner1012

iPhone8 ve 8Plus’a yoğun ilgi

banner1020

Yeni neslin yeni akıllı telefonları, Apple’ın en yenileri, Turkcell farkı ve güvencesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini alırken, kullanıcısı tarafından büyük ilgi gördü

banner974
iPhone8 ve 8Plus’a yoğun ilgi

banner971

Teknoloji denince ilk akla gelen, dünyanın en ileri teknolojileri ve akıllı cihazlarını adaya taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell, Apple’ın yeni telefonları iPhone 8 ve iPhone 8Plus’ı müşterileri ile buluşturduğu günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Yeni akıllı cihazlar, Turkcell farkı ve güvencesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı.
Apple’ın “yeni nesil telefonu” iPhone 8, bir akıllı telefonda bulabileceğiniz en son teknolojileri sizlere sunarak deneyiminizi çok daha iyi hale getiriyor. iPhone 8, “Cam ekranı, kablosuz şarj özelliği, kamerası, şimdiye kadarki en güçlü ve en yeni çip özelliği, suya ve toza dayanıklı yapısı” gibi birçok donanımıyla öne çıkıyor.

Ayda 144,90 TL’den başlayan fiyatlarla

Kuzey Kıbrıs Turkcell, iPhone 8 ve 8 Plus akıllı telefon kampanyasını, tarifeye ek ve internet paketli olacak şekildeki seçme seçenekleriyle satışa sundu.

Turkcell İletişim Merkezleri’ne geldiği günden itibaren büyük ilgi gören cihazlar için birçok pakette uygun ödeme teklifleri bulunuyor. Tarifeye ek seçeneğinden Kuzey Kıbrıs Turkcell’inEko, Eko Ekstra,Kurumsal Flex 3 GB/ 5 GB/ 7 GB, Gold, Gold Mini, Flexi 2 GB, Flexi 4 GB, Flexi 6 GB, Kamu 300, Kamu 500, Midi, Maxi, Mega, lifecell Midi/Mini/Mega/Plus, Platinum, Platinum Premium, Platinum Grand paketlerinden herhangi birini kullanan müşterileri yararlanabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle iPhone 8sahibi olmak isteyenler, 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 144,90 TL’den başlayan fiyatlara bu yeni akıllı cihazı alabilecek. 24 ay boyunca tarifeye ek almak isteyenler ise ayda 209,90 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 8 sahibi olabilecek.Apple’ınyeni nesli iPhone 8’i 6 GB internet ile birlikte 24 ay boyunca almak isteyenler için rakam ayda 239,90 TL olurken 36 ay boyunca 6 GB internet ile birlikte ise aylık 174,90 TL olacak.

iPhone 8 Plus fiyatları ise şöyle açıklandı:

24 aylık tarifeye ek ayda 229,90 TL. 24 ay 6 GB internet ile birlikte ayda 259,90 TL. 36 aylık tarifeye ek ayda 164,90 TL. 36 aylık 6 GB internet ile birlikte ise ayda 194,90 TL.

Cam, HD retina ekran, en güçlü ve en yeni çip

Yepyeni cam tasarımıyla iPhone 8 dünyanın en sevilen kamerasına sahip. Bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü ve en akıllı çipe sahip olan iPhone8 daha önce mümkün olmayan artırılmış gerçeklik deneyimleri sunuyor.
iPhone 8 ayrıca retina HD ekranı ileTrue Tone, geniş renk yelpazesi ve 3D Touch özellikleri sayesinde her zamankinden çok daha göz alıcı. True Tone teknolojisi, beyaz dengesini ortam ışığına uyumlu şekilde otomatik olarak ayarlıyor. Her ortamda daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Geniş renk yelpazesi ve bir akıllı telefonun bugüne kadar sunduğu en gerçek renkler sayesinde ekrandaki her şey çok daha canlı ve parlak görünüyor.
iPhone 8 serisinde bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü ve en akıllı çip kullanılmış. A11 Bionic denilen dört adet yüksek verimli çekirdek, A10 Fusion’a göre yüzde 70’e, iki adet yüksek performanslı çekirdek de yüzde 25’e kadar daha hızlı.

Kablosuz bir dünya için kablosuz şarj

Özellikleri saymakla bitmeyen iPhone 8, kablosuz şarj özelliği ile de ilgi odağı oldu. Herhangi bir şarj kablosu gerektirmeyen iPhone 8, tamamen zahmetsiz şarj edilebilen, kablosuz bir gelecek için tasarlandı. iPhone 8’inizi dünya çapındaki birçok otel, kafe ve havaalanında bulabileceğiniz kablosuz şarj istasyonlarında ve matlarında şarj edebilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, iPhone 8 ve 8 Plus akıllı telefonlar için daha detaylı bilgiye resmi internet sitesi kktcell.com içerisindeki cihazlar bölümünde yer verildiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.