banner913
banner932
banner1012

İngiltere, gizli 'UFO belgeleri'ni yayınlayacak

banner1020

Pek çok komplo teorisine konu olan UFO'lar bir kez daha İngiltere'nin gündeminde. Zira İngiltere'nin kamuoyundan saklanan ve 'UFO belgeleri' olarak da anılan belgeleri yayınlanması bekleniyor.

banner974
İngiltere, gizli 'UFO belgeleri'ni yayınlayacak

banner971

Basında yer alan iddialara göre, Mart ayında yayınlanması beklenen belgeler Brexit nedeniyle rötar yaptı. Şu sıralarda dile getirilen tarih ise Haziran ayı. UFO uzmanları belgelerin kamuoyuna açılması ile pek çok olayın gizeminin ortadan kalkabileceği yorumunda bulunuyor. İngiltere Savunma Bakanlığı, 2011 yılında 1985-2007 yılları arasına ait yeni "UFO" belgelerini kamuoyuna açıklamıştı. Ulusal Arşiv Kurumu'nda halka açılan belgeler bir ay boyunca 'www.nationalarchives.gov.uk/ufos' adlı internet sitesinden ücretsiz olarak okunabilmişti. İşte o belgelerde yer alan ilginç bilgiler... 

Belgelerde ilginç hikâyelere de rastlamak mümkün. Bunlardan bir tanesi başkent Londra’nın East Dulwich bölgesinde yaşayan bir anne ile kızın anlattıkları. Kayıtlara göre, anne ve kız, 2003 yılının ocak ayında soğuk bir günde, gökyüzünde kurtçuk şeklinde hareket eden ışıklar gördüklerini ve daha sonra güneş gözlüklü ve uzay giysileri içinde iki adam tarafından ziyaret edildiklerini söylüyor. 

Kendilerini Mork ve Mindy diye tanıtan iki adam, anne ve kızı radyasyon nedeniyle gökyüzündeki şekillere bakmamaları için uyarıyor ve onlara gözlerini bir solüsyonla yıkamalarını öneriyor. “Uzaylı iki adam”, anne ve kızın burçlarıyla ilgili soru sorduktan sonra ayrılıyor. İşin ilginç yanı ise 1970’li yılların sonu ve 1980’li yılların başında ABD’de yayınlanan ve dünyada yaşayan bir uzaylının hikâyesinin anlatan televizyon dizisinin adının da “Mork ve Mindy” olması. 1995 yılına ait bir belgede ise daha öncelikli konuların, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana alınan binlerce UFO ihbarının kapsamlı olarak incelenmesini engellediği belirtiliyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.