banner913
banner932
banner1012

Google Chrome reklamları engellemeye başladı

banner1020

ABD merkezli teknoloji devi Google’a ait web tarayıcısı Google Chrome’da reklam engelleme özelliğini bugünden itibaren kullanıma sunuyor

banner974
Google Chrome reklamları engellemeye başladı

banner971

Pek çok internet kullanıcısının beklediği gün geldi. Teknoloji devi Google, milyonlarca Chrome kullanıcısının şikayet ettiği reklamlara karşı ilk adımı attı. 

İnternet kullanıcısına daha iyi deneyim yaşatmak isteyen Google, bugünden itibaren uygunsuz reklamları engellemeye başlıyor. 

Google'ın reklam engelleyecisi masaüstünde, Chrome’un adres çubuğunun yan tarafında konumnaldırılmış durumda. Buradan yeni özelliği aktif hale getirebilirsiniz. 

Google'ın reklam engelleyecisi mobilde ise ekranın alt kısmında küçük bir bildirimle belirecek. 

Chrome, standartlara uymayan reklamları otomatik olarak engelleyecek ancak kullanıcılar, "bu sitedeki reklamlara izin ver" seçeneğiyle bu özelliği devre dışı bırakabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.