banner913
banner932
banner1012

Facebook Messengerda para gönderme özelliği devrede

banner1020

Facebook Messenger uygulaması önceden Facebookun içerisinde bir bölümken daha sonra Facebook mesajlaşmak için ayrı bir uygulama olarak kullanıma sunmuştu. Geçtiğimiz aylardan itibarende artık Facebook kullanmasanız...

banner974
Facebook Messengerda para gönderme özelliği devrede

banner971

Facebook Messenger uygulaması önceden Facebookun içerisinde bir bölümken daha sonra Facebook mesajlaşmak için ayrı bir uygulama olarak kullanıma sunmuştu. Geçtiğimiz aylardan itibarende artık Facebook kullanmasanız bile Facebook Messenger kullanabiliyorsunuz. Şimdide bu platformu çok daha işlevsel hale getirecek bir özellik söz konusu. Facebook Messenger üzerinden güvenli para transferi yapmak artık mümkün.

Para gönderme işlemini Facebook Messenger üzerindeki sohbet kutucuğunun üzerindeki $ işaretinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu yapabilmek için geçerli bir Visa veya MasterCard girişi yapmış olmanız gerekiyor. Sistem henüz sadece Amerikada olduğu için Amerikadaki bankacılık sistemine özgü bazı özelliklere sahip henüz bu özellikler arasında Türkiyeyi ilgilendiren bir gelişme yok.

Aylık 700 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Facebook Messengerın güvenli para transferi özelliği, ilerleyne dönemlerde WhatsApp ile de entegre olursa mobil trendlere bir yenisi daha eklenir.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.