banner913
banner932
banner1012

Emocanlar Kıbrıs’ı sallıyor kazandırıyor

banner1020

Emocanlar Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere“Salla Kazan” kampanyası ile on binlerce dakika ve internet hediye edecek

banner974
Emocanlar  Kıbrıs’ı sallıyor kazandırıyor

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bir süre önce Türkiye’de lansmanı gerçekleşen Turkcell’in yeni yüzleri Emocanları adaya taşıdı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada Emocanların Kıbrıs’a gelişi nedeniyle Cep Hesabım uygulamasını yükleyen tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin“Salla Kazan” kampanyasıyla sadece telefonlarını sallayarak koşulsuz şartsız on binlerce dakika ve internet kazanacakları belirtildi.

“Sesinize kulak verdik”

Dünyanın yeni nesil iletişim dili emojilerden oluşan ve Turkcell’le birlikte hayatımıza giren sevimli reklam karakterleri Emocanlarla ilgili Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, “Kuzey Kıbrıs’ın lider markası olarak her zaman müşterilerimizi odağımızda tutuyor, seslerine kulak veriyoruz. Turkcell’in Emocanlarının adamızda da 7’den 70’e sevildiğini biliyoruz ve biz de yeni teknolojilerimizi, tekliflerimizi ve avantaj dünyamızı anlatmaları için Emocanlarıadaya taşıyoruz” dedi.
Emocanlar yaratılırken, ünlü birini seçmek yerine herkesin çok seveceği 7 özgün karakter yaratıldığını anlatan Barış, Emocanlar ile herkes hem günlük yaşamındaki alışkanlıklarından, hem kendi karakter özelliğinden birçok davranışı bulabilecek. Emocanlar ile halkımızla Cellocanlarla kurduğumuz marka gönül bağımızı pekiştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Ayhan Barış, adaya taşıdıkları Emocanların gelişi şerefine Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere “On binlerce dakika ve internet hediyesinin verileceği” mesajını daverdi.

Cep Hesabım’la “Salla Kazan”

“Salla Kazan” kampanyasından, Cep Hesabım uygulamasını telefonuna yükleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yararlanabilecek. Kampanya 12 Haziran 2017 günü başlayacak ve 06 Ağustos 2017 saat 23:59'a kadar yurt içi kullanımlarda geçerli olacak.
Bireysel ve kurumsal ses hattı kullanan müşteriler bu kampanyadan her hafta 1 kere yararlanabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kampanya kapsamında verilen faydalardan kalan miktarının sorgusunu da yine Cep Hesabım uygulamasından yapabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Cep Hesabım uygulamasını App Store ya da Google Play Store'dan telefonunuza indirerek, uygulamaya giriş yapabilirsiniz” dendi.

Emocanlar Kıbrıs’ta!

Fikriye, Zeki, Pamuk, Racon, Sefa, Organik ve Tıstıs ismi verilen ‘Emocanlar’, isimleriyle uyumlu karakter özelliklerini taşıyor.
Sosyal medya meraklısından akıl küpüne,sevgi kelebeğinden keyfine düşkününe kadar her bir Emocan içimizden, hayatımızdan aldıkları özellikleriyle dikkat çekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.