banner913
banner932
banner1012

Zihni, İngiltere’den mesaj gönderdi

banner1020

Maidstone United takımında sürdüren Zihni Temelci, İngiltere’den, Kıbrıs’taki ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine “İyiyim” mesajı gönderirken, “Sağlık için EVDE KAL” çağrısında da bulundu

banner974
Zihni, İngiltere’den mesaj gönderdi

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Futbol hayatını İngiltere’nin Maidstone United takımında sürdüren Zihni Temelci, İngiltere’den, Kıbrıs’taki ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine “İyiyim” mesajı gönderdi.

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği koronavirüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle İngiltere’de de tümliglerdeki karşılaşmalar durdurulmuştu. Bu nedenle şu anda evinden çıkmadığını açıklayan Zihni Temelci, kulübünün maaşını verdiğini, kendisinin de evde kendisine verilen program dahilinde çalıştığını söyledi.

Zihni Temelci, gayet iyi durumda olduğunu da açıklarken, birkaç kez İngiltere’deki KKTC temsilciliğine ulaşmayı denediğini ancak temsilciliğe ulaşamadığını söylerken, İngiltere’den, Kıbrıs’a kaldırılan uçaklardan haberi olmadığını da belirtti. Uçaklardan haberi olması halinde Kıbrıs’a gelmeyi düşünebileceğini söyleyen Zihni Temelci, yine de durumundan memnuniye getirirken, “Sağlık için EVDE KAL” çağrısında da bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.