banner913
banner932
banner1012

Zamana karşı pedal çevirdiler

banner1020

Bireysel Zamana Karşı Yarışında, Büyük Kategorilerde A TakımındanYağmur Aydındağ ve Velocypri Takımından Tuğberk Kopça birincilik elde ettiler

banner974
Zamana karşı pedal çevirdiler

banner971

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu 2019 sezonu faaliyet programı çerçevesinde ilk Bireysel Zamana Karşı Yarışını (ITT) 20 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdi.

16,5 km’lik parkurda koşulan yarışı Büyük Kategorilerde A Takımı’ndan Yağmur Aydındağ ve Velocypri Takımı’ndan Tuğberk Kopça birincilikle bitirdi.

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonunun 2019 için öngördüğü 16 yerel yarışın ilk çeyreği, Pazar günü zamana karşı koşulan Yılmazköy-Lefkoşa yol yarışıyla geride kaldı.

Haziran ayında koşulacak iki yol yarışının öncesinde düzenlenen Zamana Karşı (Time Trial) yarışı, 22 dakika 18 saniyelik derecesiyle Tuğberk Kopça (Velocypri) Büyük Erkek ve Genel Klasman birinciliğini elde etti. Master 1 ve Büyük Kadın Kategorileri Liderleri A Takımı’nın en iddialı sporcularından Mehmet Sevinç (23 dakika 49 saniye) ve Yağmur Aydındağ (28 dakika 32 saniye) oldu.

Master 2 kategorisi ve Yıldız A kategorisi liderleri bu sezonun güçlü takımlarından MGA Takımı’ndan Cüneyt Göçer (24 dakika 16 saniye) ve Çağın Tosun (24 dakika 18 saniye) oldu.

NEU Takımı’nın en genç sporcularından Ahmet Arlı,  28 dakika 17 saniyelik derecesiyle Yıldız B kategorisinde en üst sırada yer alarak, kürsü zevkini yaşadı.

Gençler kategorisi’nde bir sporcunun hakemler tarafından diskalifiye edilmesine ilişkin alınan itiraz ve sonrasındaki değerlendirme süreci nedeniyle, Genç kategorisi sonuçlarıaçıklanmamıştır. Alınan karar ışığında, Genç Kategorisi dereceleri de hafta içerisinde duyurulacak.

Yönetim’den yapılan açıklamaya göre Bisiklet Federasyonu’nun programı, Haziran Ayı hakemlik kursu, 16 Haziran Yol Yarışı ve 30 Haziran İskele Festivali Yol Yarışı’yla devam edecek.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.