banner913
banner932
banner1012

YDÜ, BESYO’nun konuğu Tatar

banner1020

banner974
YDÜ, BESYO’nun konuğu Tatar

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğini yapacağı, "Sporda Kulüp Yönetimi Yenicami AK Örneği" başlıklı sempozyumun konuğu bir dönem Yenicami Ağdelen Kulübü başkanlığı da yapmış Başbakan Ersin Tatar olacak

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler MüdürlüğÜ’nden verilen bilgiye göre, KKTC Başbakanı ve Yenicami Ağdelen Kulübü Eski Başkanı Sayın Ersin Tatar'ın konuşmacı olarak katılacağı "Sporda Kulüp Yönetimi Yenicami AK Örneği" konulu sempozyum, 9 Aralık 2019 Pazartesi günü Büyük Kütüphane Salon 4'te gerçekleştirecek.

Özelde Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanlarına, genelde ise ülkemizdeki tüm spor yöneticilerine yönelik gerçekleştirilecek bu etkinliğin moderatörlüğünü Gelibolu İlkokulu Müdürü ve Spor Gazetecisi Gökmen Bolkan yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.