banner913
banner932
banner1012

YDK öğrencisi, gururumuz oldu

banner1020

Yakın Doğu Koleji (YDK) öğrencisi Yaren Yuvka, KKTC’ye Taekwondo Avrupa şampiyonluğu getirdi

banner974
YDK öğrencisi, gururumuz oldu

banner971

Yakın Doğu Koleji 12. sınıf öğrencisi Yaren Yuvka,  ülkemizde yapılan yeşil kuşak GTF 16. Avrasya Şampiyonası’nda Avrupa birincisi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde, 9 ülkeden 80 sporcunun katılımıyla, gerçekleştirilen GTF 16. Avrasya Şampiyonası’nda, Yaren Yuvka tüm rakiplerini eleyerek Avrupa şampiyonluğunu elde ettiği belirtildi. Yaren Yuvka, Şubat ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak olan müsabakalara katılacak. Yuvka müsabaka için  sıkı bir hazırlık dönemine girdi. GTF 16. Avrasya Şampiyonası’nda Avrupa birinciliğini kazanan Yuvka, okul arkadaşları tarafından da tebrik edildi. Yuvka, okulda düzenlenen törenle öğretmenleri ve arkadaşları tarafından coşkuyla alkışlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.