banner913
banner932
banner1012

YDK, Badmintoncuları Dünya Şampiyonası’na katıldı

banner1020

Yakın Doğu Koleji Milli Badmintoncuları, Seymen G. Deniz ile Eren Özuyanık, World Junior Badminton IBB Dünya Şampiyonası’na katıldılar

banner974
YDK, Badmintoncuları Dünya Şampiyonası’na katıldı

banner971

Yakın Doğu Koleji Milli Badmintoncuları Dünya Şampiyonası’na katıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Milli Badminton sporcularından olan Yakın Doğu Koleji 8. sınıf  öğrencilerinden Seymen G. Deniz ile Eren Özuyanık, İstanbul’da düzenlenen World Junior Badminton IBB Dünya Şampiyonası’na katıldı.

İstanbul Fatih Spor Salonun’nda, Aralık 2016’da düzenlenen World Junior Badminton IBB İstanbul Şampiyonası’nda, Seymen G. Deniz tek kızlar kategorisinde, Eren Özuyanık ise tek erkekler kategorisinde mücadele etti. İki sporcu aynı zamanda karışık çiftlerle de birlikte yarıştı.

Turnuvaya ilk kez katılan ve başarılı sonuçlar elde eden milli badmintoncular, hem ülkelerini hem de okullarını başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadı.

BİR SONRAKİ HEDEF BULGARİSTAN TURNUVASI...

Yakın Doğu Koleji Badminton Antrenörü Fırat Deniz yaptığı açıklamada, sporcular için bu turnuvanın çok iyi bir tecrübe olduğunu belirterek, ağustos ayında Bulgaristan’da düzenlenecek turnuva için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.