banner913
banner932
banner1012

Yasin Düşüner ismi yaşayacak

banner1020

DAÜ Rektörlüğü, hayatını kaybeden EMU Crows Amerikan Futbolu Takımı oyuncusu Yasin Düşüner’in anısını yaşatmak için ismini DAÜ Stadyumuna verildi

banner974
Yasin Düşüner ismi yaşayacak

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, 21 Mart 2019 tarihinde talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden ve tüm DAÜ ailesini yasa boğan EMU Crows Amerikan Futbolu Takımı oyuncusu Yasin Düşüner’in anısını sonsuzluğa taşımak amacıyla, DAÜ Stadyumuna öğrencinin adının verilmesine karar verdi.

Söz konusu karar çerçevesinde artık DAÜ Stadyumu, “DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu” olarak adlandırıldı. Karara ilişkin DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “21 Mart’ta hayatını kaybeden EMU Crows Amerikan Futbol Takımı oyuncumuz Yasin Düşüner’in anısına Üniversitemiz Stadyumuna öğrencimizin adının verilmesine karar verildi.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.