banner913
banner932
banner1012

Yapılan yatırımlar boşa mı gitti?

banner1020

İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki ışıklandırma çalışmaları yarım kalırken, stada yapılan aydınlatma yatırımları boşa gitti

banner974
Yapılan yatırımlar boşa mı gitti?

banner971

K-PET Süper Lig’deki tek İskele temsilcisi Gençler Birliği’nin sahası olan İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki ışıklandırma çalışmaları yarım kaldı.

Projektörleri yerleştirilen, sahanın 4 köşesine dikilen direklerin her birinde 24 olmak üzere İskele Cumhuriyet Stadı’nı toplam 96 projektörün aydınlatması hedefleniyordu.

Geçtiğimiz sezon 2 Şubat Cuma akşamı oynanan Gençler Birliği-Yenicami karşılaşması ile birlikte ilk gece maçına ev sahipliği yapması planlanan İskele Cumhuriyet Stadyumu’nda, gece maçları hala daha oynanamıyor. Ancak ışıklandırma çalışmaları tamamlanan İskele Cumhuriyet Stadyumu'nda, jeneratör olmadığı için gece maçları hala daha oynanamıyor. Bu da stada yapılan yatırımların boşa gittiği anlamına geliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.