banner913
banner932
banner1012

Volkan tamam, Hasan Ali beklemede

banner1020

Fenerbahçe sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel ile nikah tazelemek istiyor. İki oyuncu ile de görüşen sarı lacivertliler Hasan Ali'den beklediği cevabı alamadı

banner974
Volkan tamam, Hasan Ali beklemede

banner971

Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Fenerbahçe gelecek sezonun planlaması için kolları sıvadı. Bir yandan dış transfer çalışmalarını yürüten yönetim diğer taraftan da sözleşmesi bitecek oyuncuları takımda tutmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'de sezon sonunda Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel'in sözleşmesi sona eriyor. İki futbolcu ile de devam etmek isteyen yönetim yeni sözleşme için teklif yaptı. Volkan'dan olumlu mesaj alan yöneticiler Hasan Ali Kaldırım'da ise beklediğini bulamadı.

Tecrübeli savunmacı ile ücret konusunda anlaşamayan Fenerbahçe, Hasan Ali'ye düşünmesi için süre verdi. Deneyimli futbolcu kendisine gelen diğer teklifleri de dinleyerek son kararını verecek.

Hasan Ali Kaldırım sezon içinde kendisine gelen teklifleri geri çevirmiş ve önceliği Fenerbahçe'ye vermişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.