banner913
banner932
banner1012

Urcan Vangöl anıldı

banner1020

Çetinkaya Kulübü’nün 22’nci başkanı iken geçirdiği kalp krizi neticesinde yaşamını kaybeden Urcan Vangöl, dün mezarı başında anıldı

banner974
Urcan Vangöl anıldı

banner971

Çetinkaya Kulübü’nün 22’nci başkanı iken geçirdiği kalp krizi neticesinde 2010 yılında vefat eden Urcan Vangöl, dün mezarı başında saat 11.00’de anıldı.

Lefkoşa Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma törenine ailesi, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi ve yönetim kurulu üyeleri,Yenicami başkanı Kaan Kaner ile spor camiasının isimleri katıldılar.

Bu arada GAÜ Çetinkaya yönetimi, Türk Ocağı Limasol karşılaşmasında aldıkları galibiyeti, Çetinkaya camiasına ve Kıbrıs Türk futbolunda çok önemli bir yere sahip olan Urcan Vangöl'e armağan etti.

ÖZER HATAY ANILACAK

Öte yandan merhum Özer Hatay, 8 Kasım 2017’de anılacak. Merhum gazeteci yazar Özer Hatay ölümünün dördüncü yıldönümünde Çarşamba günü anılacak. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenecek anma töreni saat 18.00’de başlayacak. Anma töreninde BRT televizyonunda yayınlanan programlardan özet görüntüler sunulacak. Ayrıca, Özer Hatay’ın anısına kardeşi Yücel Hatay tarafından yayımlanan özel dergi, törene katılanlara dağıtılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.