banner913
banner932
banner1012

Üniversitelerde kulaçlar şampiyonluk için atıldı

banner1020

Üniversiteler arası yüzme yarışlarında kadınlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi birinci oldu. Kırılan 4 rekorun ikisini Doğukan Ulaç kırdı

banner974
Üniversitelerde kulaçlar şampiyonluk için atıldı

banner971

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen yüzme yarışları bu yıl 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

Kadınlarda 4 üniversitenin katılımı ile gerçekleşen yarışların sonucundan Doğu Akdeniz Üniversitesi birinci olurken, Yakın Doğu Üniversitesi ikinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Erkeklerde 6 üniversite şampiyonluk için kulaç attı. Yarışlar sonucunda erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi birinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ikinci, Girne Amerikan Üniversitesi ise üçüncü olarak yarışları tamamladı.

KKTC Üniversiteler Rekorları

Erkekler. 50 m serbest             Doğukan Ulaç           YDÜ   24.66  

Erkekler, 100 m serbest          Doğukan Ulaç            YDÜ   52.96

Erkekler, 50 m Kurbağalama Buğra Buba   YDÜ   30.51

Bayanlar,200 m Karışık                     Dilahan Tezel DAÜ   2:05.63

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.