banner913
banner932
banner1012

Türkiye Kupası’nda ilk finalist Konyaspor

banner1020

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Konyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip ilk maçı 3-2 kaybetmesine rağmen bu karşılaşmada rakibini 2-0 yendi ve adını finale yazdıran ilk takım oldu

banner974
Türkiye Kupası’nda ilk finalist Konyaspor

banner971

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Atiker Konyaspor adını finale yazdırdı. Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibine 3-2 yenilmişti. 

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibine galibiyeti ve turu getiren golleri 17. (pen.) ve 57. dakikalarda Bajic kaydetti. Kasımpaşa'da Turgut Doğan Şahin, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin bir diğer maçında 2-2'nin rövanşında yarın Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.