banner913
banner932
banner1012

Tunalı:Futbolcu sağlığını düşünmezler

banner1020

Ceran Tunalı, liglerin başlaması ve hazırlık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Kalan 8 haftaya, 4 haftalık hazırlık süreci verilmesi düşüncesi yanlıştır. Bu düşüncedekiler futbolcu sağlığını düşünmezler.”açıklamasını yaptı

banner974
Tunalı:Futbolcu sağlığını düşünmezler

banner971

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı kararını uzatması sonrasında, spor faaliyetleri de 30 Nisan’a kadar yasaklanmıştı.

K-PET Liglerinin de başlama tarihi belirsizliğini korurken, Çetinkaya yöneticisi Ceran Tunalı, liglerin başlaması ve hazırlık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ceran Tunalı’nın sosyal medyadaki, 4 haftalık hazırlık süreci verilmesi düşüncesi ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

“Kalan 8 haftaya, 4 haftalık hazırlık süreci verilmesi düşüncesi yanlıştır. Futbolcu sağlığını düşünmedikleri bellidir.

Kalan 8 haftaya, 4 haftada hazırlanacak takım var ise bundan sonra sezon açılışına 1 ay kala sezonu açalım. Ben 4 haftada hazırlarım diyen antrenör de var ise helal olsun. Bu antrenör bundan sonra da sezon açılışını 1 ay kala yapsın.Böylelikle kulübüne 2 ay fazladan masraf yaptırmaz. Kampa da gitmesin. Ekstra külfetolur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.