banner913
banner932
banner1012

''Transfer gelecek hafta şekillenir''

banner1020

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Lucas Lima'nın menajerinden transferle ilgili açıklama geldi. Brezilyalı oyuncunun menajeri Khodor, "Barcelona kararsız, Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Transfer gelecek hafta şekillenir" dedi

banner974
''Transfer gelecek hafta şekillenir''

banner971

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı yıldız Lucas Lima'nın transferi ile ilgili önemli gelişme yaşandı.
Brezilyalı oyuncunun menajeri Edson Khodor, Fenerbahçe ile görüşmelere yeniden başlandığını duyurdu.

Fenerbahçe’nin Lima ile uzun süredir ilgilendiğini söyleyen Khodor, “Barcelona’nın devreye girmesinin ardından Sarı Lacivertliler geri planda kalmıştı. Ancak Barcelona’nın kararsız tutumu sonrasında görüşmeler yeniden başladı. Fenerbahçe'den bir yönetici, Brezilya’ya gelip bizimle görüşeceğini belirtti. Fazla detay veremem ama Lima’nın geleceğinin haftaya şekilleneceğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Santos ile sözleşmesi 2018 Ocak'ta sona erecek olan Lucas Lima ile Barcelona’nın 4 buçuk yıllık anlaşma sağladığı açıklanmıştı. Yıldız futbolcunun, devre arasından itibaren İspanyol devinin formasını giyeceği belirtilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.