banner913
banner932
banner1012

Tosunoğlu’nun önceliği Kaymaklı’nın şampiyonluğu

banner1020

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü başkanlığı görevini yürüten Hasan Tosunoğlu, “Küçük Kaymaklı sevgim ağır bastı. Küçük Kaymaklı'nın şampiyon olması için çalışacağımdan dolayı milletvekili adaylığımdan çekildim.” açıklamasını yaptı

banner974
Tosunoğlu’nun önceliği Kaymaklı’nın şampiyonluğu

banner971

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü başkanlığı görevini yürüten Hasan Tosunoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Küçük Kaymaklı'ya daha çok zaman ayırmak istediğini belirterek adaylıktan çekildiğini ifade etti.

Tosunoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Kamuoyuna duyuru, Demokrat Parti, coşkulu ve kalabalık bir katılımla aday belirleme sürecini tamamladı. Gelinen aşamada, geçmişten de kaynaklanan bağlarım nedeniyle aday adayı olmayı, partimin bu günlerde bana ihtiyacı olduğu gerekçesi ile kabul ettim.

Yapılan coşkulu aday belirleme süreci de göstermiştir ki, partimiz iyi yoldadır. Kişisel olarak ben de bu tabloda bir değerlendirme yapmak durumunda kaldım. Başkanı olduğum Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü'nün şampiyonluk iddiası, kulübe daha fazla zaman ayırmam ve her türlü tartışmadan uzak tutmam gerekliliğini getirdi. Bu aşamada, ailem ve yakınlarım ile yapmış olduğum değerlendirmede, Küçük Kaymaklı sevgimiz ağır basmıştır.

Her koşulda Sayın Serdar Denktaş ve arkadaşlarıma desteğim sürecek. Ancak ben tam zamanlı Küçük Kaymaklı'nın şampiyon olması için çalışacağım. Bu tabloda, Demokrat Parti Lefkoşa Milletvekili adaylığından geri çekildiğim kararını kamuoyu ile paylaşmak istiyorum."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.