banner913
banner932
banner1012

Talisca, Beşiktaş'ta kalmak istemiyor

banner1020

Portekiz basınından A Bola'nın iddiasına göre Talisca, Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi bileti alamazsa takımda kalmayı düşünmüyor

banner974
Talisca, Beşiktaş'ta kalmak istemiyor

banner971

Çok sayıda kulübün peşinde olduğu Talisca, Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalırsa Beşiktaş'ta oynamayı düşünmüyor. Galatasaray derbisinin ardından 4. sıraya gerileyen ve bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Beşiktaş, Başakşehir'in de 3 puan gerisinde ve Başakşehir'e karşı ikili averajda da geride. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmesi için ilk 2'de olması gerek ama bunun için de ilk 2 sıradaki rakiplerinin son 3 haftada iki kez puan kaybı yaşaması gerekiyor. Bu ihtimalin oldukça düşük olması da Talisca'nın Beşiktaş ile gelecek planlarını gözden geçirmesine neden oluyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.