banner913
banner932
banner1012

Taiwo, Katokopia’ya imzayı attı

banner1020

Menajerliğini Tekin Birinci’nin yaptığı Nijeryalı yıldız Taye Taiwo’yu adaya getiren Doksa Katokopia (Zümrütköy), yıldız futbolcu ile resmi anlaşmayı imzaladı

banner974
Taiwo, Katokopia’ya imzayı attı

banner971

Hamit SAKALLI

Güney Kıbrıs Liginde beyaz sezon ilan edilip küme düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Doksa Katokopia, gelecek sezon düşme korkusu yaşamamak adına güçlü bir kadro kurmak için transferlere başladı.

Menajerliğini Tekin Birinci’nin yaptığı 35 yaşındaki Nijeryalı yıldız Taye Taiwo’yu adaya getiren Doksa Katokopia yıldız futbolcu ile resmi anlaşmayı imzaladı. Taiwo, Tekin Birinci eşliğinde yeşil beyazlı Doksa Katokopia formasını giydi.

Taiwo kariyerinde İtalyan devi Milan ve Fransa’nın ekol takımlarından Marsilya’da da forma giymiş ve Dünya Kupasında da NijeryaMilli Takımı ile birlikte yer almıştı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.