banner913
banner932
banner1012

Spor Sarayı aydınlandı

banner1020

Spor Dairesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Sarayındaki salonun ışıklarını, Led ışıklarla değiştirerek salonu aydınlattı

banner974
Spor Sarayı aydınlandı

banner971

Spor Dairesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Sarayındaki salonun ışıklarını değiştirerek, salonda daha sağlıklı müsabakalar oynanması için önemli bir adım attı.

Bir süreden beridir Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nun Led olmayan ışıkları konusunda bir takım şikayetler aldıklarını dile getiren Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, gerekli adımları attıklarını ve salonun ışıklarını, en son teknoloji içeren Led ışıklarla yenilediklerini açıkladı. Bu sayede salonda oluşan gölgeleme olayının ortadan kalktığını söyleyen Değirmencioğlu, salonda bundan böyle gün ışığı kıvamında güzel maçlar oynanacağını aktardı. Değirmencioğlu ayrıca, Lala Mustafa Paşa Spor Sarayının var olan diğer sorunlarını da giderdiklerini de sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.