banner913
banner932
banner1012

Spor Dairesi’nden, ödül talebine olumlu yanıt

banner1020

banner974
Spor Dairesi’nden, ödül talebine olumlu yanıt

banner971

Kickboks Federasyonu Yönetim Kurulu ve Milli Takım Sporcuları tarafından Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel tarafından KKTC Kickboks Milli takım sporcularının bu yıl Türkiye’nin Antalya şehrinde katıldıkları 3. Uluslararası Türk Kickboks Şampiyonası ve Ukrayna’nın Kiev şehrinde katıldıkları 2018 ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası ve 2018 ISKA Avrupa Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılar hakkında bilgi verdi. Uluslararası alanda başarılı olan federasyonların ve sporcuların maddi ve manevi olarak ödüllendirilmesi talebinde bulundu.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Sporcularımızın yurtdışında aldıkları başarıların kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, uluslararası alanda başarılı olan federasyon ve sporculara maddi ve manevi olarak gerekli desteği vereceklerini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.