banner913
banner932
banner1012

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı

banner1020

Kemal Deniz Dana başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu ilk toplantıda yarım kalan projeler ve 2020 yılında gerçekleştirilmesinin hedeflendiği yeni projeleri görüştü

banner974
Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı

banner971

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu, Kemal Deniz Dana başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ilk toplantıda yarım kalan projeler ve 2020 yılında gerçekleştirilmesinin hedeflendiği yeni projeler ele alındı.

Toplantıda Spor Dairesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Kemal Deniz Dana’nın yanı sıra Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, üyeliklere atanan Kemal Yılmaz ve Tayfun Kurtarıcıoğluları da hazır bulundu. Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’nun üç üyesi hükümet tarafından atanırken, diğer üç üye ise Spor Şurası sonrasında belirleniyor.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Spor Şurası sonrasında bu üyeliklere Turgut Karamanoğlu, Cemal Konnolu ve Umar Göker seçilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.